Monday, September 23, 2013

Nasheed

Mari berkongsi...
Seronok dengar for me...Really make my heart feel....huk..huk....(T.T)








Friday, September 20, 2013

Bler kali terakhir kita muhasabah diri kite..
bertapa banyak dosa kite...bertapa kita telah bersyukur...
Adakah cukup amalanku..sejauh mana cinta ku pada Nya..pada RasulNya..

Sejauh mana..tepuk dada tanya diri...
Selalu kita sibuk dgn dunia untuk bekalan dunia yang singkat masanya ..
tetapi untuk bekalan akhirat yg abadi..sejuah mana kita sibuk untuk nya...

Hah....kita dgr nasyid Raihan..hehe...
"Doa Taubat"

video


Wednesday, September 4, 2013

Gambar-gambar trial dari DSLR nikon (tuk beginner je..hehe)

Pergghghhh...lamanyer  x update
well busy campur malas sangat nak update...


Hah baru2 ni eden beli kamera nikon D3100 kot..haha..lupalak code  name dia..huhu..tp x pe...
Orang lain ada DSLR...den pon gatal-gatal nk jugak..haha....
nk dijadikan cerita..survey x sampai satu ari...niat nya nk tgk2 je kat kedai..last2 kalah dengan promoter kedai..haha....
so belilah sebijik...DSLR + lens mikro (kata orang kdai tu lah)+ battery tambahan satu + etc.. abis dalam 2k lebih jugak lah...

MELAYANG DUIT>>....................:)

Hah....ni antara gambar yang diambil...
disebabkan skill adalah ditahap bwh beginner lagi...ni jela mampu..hahaha....anyway from my point of view...OKLAH KOT..

bab kata kawan....gmabar cantik ke tak..tu subjektif..orang nilai lain2 pendapat...hehehe....