Wednesday, November 7, 2012

Powerful Brain

Let see what our brain capable of...hahaha....
The most powerful computer is our Brain...

This is Allah S.W.T power...
Maha Suci Allah...

Wednesday, October 31, 2012

Firework

video
UTM firework...

Wednesday, January 4, 2012

Sekian lama





ahhhhh.....udah lama tidak bukak...tertiba je rs nk tngk blk blog ni...haih....
...
...

...
Baru2 ni saya beli handphone baru second handphone yang beli ngan duit sendirik...Pakai duit sendirik ni terasa skit nk jaga elok2..kalu x main campak je..hahah
handphone itu adalah samsung galaxy W...hoho
harga oklah tak cecah RM1000 pun..hoho

DIsebabkan saje nk rs pakai smart
phone ni saya belilah....tp lps pakai dekat sebulan saya rasa aih x dek bende special pun...hoho...
mungkin saya beli sbb nk rasa je kot and sbb tak nk ketinggalan..hahaha
Tapi stakat ni pakai ok lah...memuaskan lah cuma kadang2 tu terlucuk je...sbb ringan sngt..hahah
btw itu je kali ni....Alhamdulillah dpt menggoreng skit sbb tertb dpt wifi laju lak tu..haha ^^